Blu-rayspeler levert Full HD 3D filmbeleving

0
56
Philips BDP7500 Blu-ray Disc-speler

Philips BDP7500 Blu-ray Disc-speler (© ; licentie: )

De nieuwe Philips Blu-rayspeler uit de 7000-serie maakt het mogelijk om ook thuis te genieten van Full HD 3D met elke 3D-compatibele televisie.

De Philips BDP7500 Blu-ray Disc-speler heeft een ontwerp in aluminium en is beschikbaar in een zwarte (BDP7500B2/12) en zilverkleurige (BDP7500S2/12) uitvoering. Met deze Blu-rayspelers kun je ook thuis genieten van 3D-films door de gratis software-update te downloaden. Philips lanceert deze zomer ook een hele reeks van Full HD 3D Ready-televisies, met onder meer een 3D-televisie met 21:9 bioscoopverhouding, die reeds in februari werd aangekondigd. De BDP7500 ondersteunt 7.1-kanaals surround sound en heeft een ingebouwd BD-Live-geheugen van 1 GB. Met de Subtitle Shift-functie kan je de ondertiteling met de afstandsbediening omhoog en omlaag over het scherm verplaatsen.

DivX Plus HD
Naast Blu-raydiscs in 3D speelt deze speler ook standaard Blu-raydiscs, dvd’s en cd’s af. De BDP7500 biedt ook toegang tot Philips’ NetTV met internetdiensten, waaronder YouTube, Picasa en tal van lokale terugkijkdiensten. Philips biedt naar eigen zeggen ook als eerste merk ter wereld de weergave in het formaat DivX Plus HD aan op zijn Blu-rayspelers. De BDP7500 ondersteunt de DLNA-streamingmogelijkheid en is Wi-Fi-n Ready (te gebruiken met de optionele Philips Wi-Fi USB-adapter WUB1110).

Prijs en beschikbaarheid
De Philips BDP7500B2/12 (zwart) en BDP7500S2/12 (zilver) hebben een adviesprijs van € 249,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelComfortable oortjes met helder geluid
Volgend artikelHet nieuwe goud van de softwaresector
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.