Draagbare iPod-dock werkt op vier batterijen

0
22
Altec Lansing IMT320 inMotion Compact dock

Altec Lansing IMT320 inMotion Compact dock (© ; licentie: )

Altec Lansing introduceert een iPod- en iPhone-dock met stereoluidsprekers dat je gemakkelijk met je mee kunt nemen. Optioneel werkt het ook op vier AA-batterijen.

Altec Lansing iMT320 inMotion Compact docking station voor Apple iPod’s en iPhone’s is in ingeklapte vorm niet groter dan een kloeke paperback. Toch leveren de twee naar voren gerichte luidsprekers een stevig geluid, althans volgens de fabrikant, want we hebben het zelf niet getest. De 2-inch luidsprekers versterken de lage tonen en leveren een helder geluid, ook voor muziek. Als je er een iPhone in steekt dan hoef je het gsm-gedeelte niet uit te schakelen, want de iMT320 dock is voldoende tegen storingen afgeschermd. Stroom betrekt dit dock van een adapter of van vier AA-batterijen. Wil je er een ander muziekapparaat op aansluiten dan kan dat via een 3,5mm poort. Altec Lansing levert ook een flexibele standaard in leder-look mee die je onderweg over het dock kunt schuiven, zodat het beschermd is. De iMT320 inMotion Compact iPod dock kost 79 euro en is onmiddellijk verkrijgbaar.

Foto van Altec Lansing
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFris ogende smartphone met full touch scherm
Volgend artikelAll-in-one multimedia-pc met Full HD touch screen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.