All-in-one multimedia-pc met Full HD touch screen

0
111
Sony Vaio J Series

Sony Vaio J Series (© ; licentie: )

Sony kondigt de Vaio J Series aan, een multimedia-pc met geïntegreerd beeldscherm dat je met de tip van je vingers kan bedienen.

De Vaio J11M1E/B heeft een 21,5-inch (54,7 cm) Vaio Display Plus beeldscherm waardoor het groot genoeg is om twee webpagina’s naast elkaar te tonen. Het aanraakgevoelig scherm beidt een Full HD 1080 resolutie. Het ontwerp van deze all-in-one pc laat toe het toetsenbord op te bergen onder het scherm.
De Vaio J Series is uitgerust met een Intel Core i3-350M 2,26 GHz processor, 4 GB DDR3 SDRAM en Nvidia GeForce 310M GPU met 512 MB toegewezen geheugen. De harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 500 GB. De pc is uitgerust met een Motion Eye digitale camera, een dvd±rw/±r drive en ondersteunt WLAN 802.11b/g/n en Bluetooth.
Om door je foto-, muziek- en videobestanden te browsen en ze op het beeldscherm te tonen beschikt de pc over de Media Gallery mediaspeler, die je voorkeuren onthoudt en desgewenst nieuwe content aanbeveelt. Voor creatieve toepassingen wordt de Vaio J Series geleverd met het pakket YouPaint, een teken- en schilderprogramma.

Prijs en beschikbaarheid
De Vaio J Series J11M1E/B multimediacomputer is beschikbaar vanaf juli 2010. De adviesprijs bedraagt € 1.100.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraagbare iPod-dock werkt op vier batterijen
Volgend artikelBestanden efficiënt uitwisselen via torrents
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.