Betere integratie vereenvoudigt gebruik home entertainment

0
242
Bose Lifestyle

Bose Lifestyle (© ; licentie: )

De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen combineren Bose’s eigen 5.1 surroundsysteem met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify.

De Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen zijn uitgerust met de door Bose ontwikkelde Unify-technologie. Dankzij dit intelligente integratiesysteem is het aansluiten van luidsprekers en audio- en videobronnen, het programmeren van afstandsbedieningen en het kiezen van de juiste bron eenvoudiger dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Bij het aansluiten van toestellen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole, worden eenvoudig te volgen stappen gebruikt die worden weergegeven op het tv-scherm.

Afstandsbediening
De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class hebben tot zes aansluitingen voor hoge-definitiebronnen (HD). Met de Lifestyle afstandsbediening kan je nagenoeg alle bronnen bedienen, inclusief Blu-ray-spelers, kabel- en satellietboxen en Digital Media spelers. Bose zal de codes om toekomstige bronnen te kunnen bedienen beschikbaar stellen via gratis software-updates. Als je de afstandsbediening van eender welke bron op de Lifestyle-console richt programmeert de Unify-technologie automatisch de Lifestyle-afstandsbediening om de bron te bedienen.

V- en T-Class
De nieuwe Lifestyle systemen produceren surround soundgeluid met vijf kleine luidsprekers en een te verbergen Acoustimass-module. Met de audiokalibratiestechnologie Bose Adaptiq wordt het geluid geanalyseerd en aangepast aan de ruimte. De Lifestyle V-Class-systemen omvatten de Jewel Cube of Direct/Reflecting luidsprekers, een ingebouwde AM/FM-tuner, een aansluiting voor iPod en een universele afstandsbediening met twee schermregels. De Lifestyle T-Class-systemen werken met Direct/Reflecting of Virtually Invisible luidsprekers en een universele afstandsbediening. Alle systemen hebben een console om bronnen aan te sluiten en een automatische video-upscaling voor de hoogste resolutie die de HD televisie kan weergeven, tot en met 1080p via HDMI.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijzen bedragen:
Bose Lifestyle V35 home entertainment-systeem : € 4.500
Bose Lifestyle V25 home entertainment-systeem : € 3.500
Bose Lifestyle T20 home entertainment-systeem : € 2.500
Bose Lifestyle T10 home entertainment-systeem : € 2.000

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleiner broertje van Samsung’s systeemcamera
Volgend artikelLumix camera met touch screen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.