Keuze uit Blu-ray Disc home cinemasystemen

0
73
Pioneer BCS-707

Pioneer BCS-707 (© ; licentie: )

Naast een trio dvd home cinemasystemen kondigt Pioneer ook drie Blu-ray Disc home cinemasystemen aan met talrijke aansluitingsmogelijkheden.

De Pioneer BCS-707, BCS-303 en BCS-FS505 Blu-ray Disc homecinemasystemen zijn met hoogglans gepolijste acryl afgewerkt. Het frontpaneel heeft enkel een volumeknop met een witte verlichting errond. De andere belangrijke bedieningselementen kregen een plaats op de bovenzijde van het apparaat. De drie Blu-ray Disc systemen bieden 1080p HD videokwaliteit met 24 beelden per seconde. De resolutie van 1080p wordt nog aangevuld met 12-bit HDMI Deep Colour-ondersteuning.

Pioneer BCS-303

Pioneer BCS-303 (© ; licentie: )

Surround sound
De systemen zijn uitgerust met een groot aantal aansluitingsmogelijkheden, waaronder USB, iPod/iPhone, Bluetooth en Ethernet voor BD-Live en DLNA. Een hele reeks surround sound-formaten wordt ondersteund, waaronder Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential. Cd’s kun je met de systemen tegen een snelheid van 2x naar USB-media rippen.

Pioneer BCS-FS505

Pioneer BCS-FS505 (© ; licentie: )

Configuraties
Er is keuze uit drie configuraties. De Pioneer BCS-707 is een 5.1 kanaals systeem dat bestaat uit vier hoge luidsprekers, een middenluidspreker en een dunne subwoofer (5x 180W + subwoofer 210W). De Pioneer BCS-303 is ook een 5.1 kanaals systeem in een compacter ontwerp. Het systeem bestaat uit vier compacte satellietluidsprekers, een middenluidspreker en dunne subwoofer (5x 180W + subwoofer 210W). De Pioneer BCS-FS505 is een 2.1 kanaals systeem dat bestaat uit een dunne subwoofer en twee dunne voorste luidsprekers (2x 180W + subwoofer 210W). De satellietluidsprekers kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer BCS-707, BCS-303 en BCS-FS505 Blu-ray Disc home cinemasystemen zijn vanaf juli 2010 beschikbaar voor respectievelijk € 699, € 549 en € 549.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCamera van een nieuwe generatie weet te bekoren
Volgend artikelGemakkelijk toegankelijke NAS dankzij USB-sleutels
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.