Zakelijke notebook van Samsung

0
44
Samsung P580

Samsung P580 (© ; licentie: )

Samsung kondigt een laptop aan die gebruik maakt van Intel’s Calpella platform, de zesde generatie van het Centrino platform.

De Samsung P580 notebook is uitgerust met Intel’s Core i5 processor 430M (2.26 GHz, 3 MB), 4 GB DDR3 geheugen en een geïntegreerde grafische chipset van Intel. De laptop heeft een ‘comfort-grip’ design met een afwerking in rubber die de P580 beschermt tegen schokken en krassen. Het beeldscherm is een 15,6-inch ‘non-glare’ LED backlit LCD-scherm. Het toetsenbord heeft een volledig numeriek deel.

Connectiviteit en beveiliging
De P580 ondersteunt Wi-Fi en Bluetooth 2.1 en heeft een eSATA-poort voor het aansluiten van een externe harde schijf. De laptop is uitgerust met een valsensor, die ervoor zorgt dat de koppen van de harde schijf worden geparkeerd. Bestanden kun je extra beveiligen met BIOS en HDD wachtwoorden. Met de Phoenix FailSafe software kun je de laptop opsporen als hij wordt gestolen en vertrouwelijke informatie op afstand verwijderen.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung P580 is vanaf begin juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 799 exclusief BTW.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBreedbandrouter voor gamers
Volgend artikelNokia smartphone met Symbian 3
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.