5.1 surround soundsysteem in klassieke look

0
47
Teufel Theater 200 luidsprekersysteem

Teufel Theater 200 luidsprekersysteem (© ; licentie: )

De Duitse fabrikant Teufel introduceert een 5.1 home cinema luidsprekersysteem dat compatibel is met alle reguliere home cinema versterkers en dat voldoende vermogen biedt om een ruimte tot 50 m2 van home cinema geluid te voorzien.

Het Teufel Theater 200 surround soundsysteem bestaat uit twee front speakers, twee rear speakers, een center speaker en een subwoofer. De speakers zijn uitgerust met nieuwe midden- en lage toon drivers en tweeters met Neodymium technologie. De Klippel technologie zorgt voor optimalisatie van de drivers en een minimale vervorming. De tweeter van de Theater 200 center speaker (T 200 C) is bovenop de behuizing en iets naar achteren geplaatst. Daardoor wordt volgens de fabrikant het verschil in vertragingstijd vanuit de verschillende conussen opgeheven, wat zorgt voor een beter geluid. Dezelfde naar achter geplaatste tweeter is ook geïntegreerd in de beide T 200 F front speakers.
De twee T 100 D rear speakers hebben dubbele hoge toon en midden-lage toon drivers. Je kan de dipool setting van deze rear speakers eenvoudig uitschakelen, wat is aan te raden wanneer de rear speakers niet aan de muur worden gehangen maar ergens anders in de kamer of op een standaard worden geplaatst.
Het systeem is verder uitgerust met de 250 Watt T 2000 SW woofer met een frequentiebereik van 28 Hz tot 200 Hz. De 330 mm woofer is verwerkt in een bass reflex behuizing met een totaal gewicht van 25 kg.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het Teufel Theater 200 home cinema luidsprekersysteem heeft een adviesprijs van € 899. Naast de Theater 200 introduceert Teufel ook het Theater 100 luidsprekersysteem voor kamers tot 35 m2 met een adviesprijs van € 599.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLaptops voor de zakelijke markt
Volgend artikelDraadloze usb-adapter in mini-formaat
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.