Compact en gebruiksvriendelijk laserprintertje

0
45
Samsung ML1665

Samsung ML1660 (© ; licentie: )

Samsung pakt uit met een uiterst compacte monochrome A4 laserprinter met ingebouwde functies die je bedient met één druk op een toets.

De ML-1665 is volgens Samung de kleinste monochrome laserprinter ter wereld (341 x 224 x 184 mm). De nieuwe printer is uitgevoerd in glanzend zwart met een crèmegrijze finish. De ML-1665 biedt een afdruksnelheid tot 16 pagina’s per minuut. De eerste pagina verschijnt binnen 8,5 seconde. De zwarte tonercartridges voor deze printer zijn goed voor 1500 pagina’s

Functies
Met de Samsung Print Screen-knop kun je met één knop precies afdrukken wat op het scherm van je pc staat. De printer ondersteunt ook Samsung’s AnyWeb Print software waarmee je specifieke content van webpagina’s kan selecteren en naar een nieuwe, lege pagina op het scherm van je pc kan slepen om die vervolgens op te slaan of af te drukken. Je kan de printer ook gemakkelijk aan en uit zetten met de nieuwe Soft Power-knop die zich op het bedieningspaneel bevindt.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung ML-1665 serie is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2010. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull-HD mediaspeler met mooi design
Volgend artikelVideoconferentie in Full HD vanaf thuiswerkplek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.