Samsung kleurenlaserprinters ondersteunen Near Field Communication

0
76
Samsung brengt een serie kleurenlaserprinters op de markt die draadloos kunnen afdrukken vanaf een smartphone of tablet dankzij Near Field Communication.

De Samsung Xpress C410W-serie is Samsungs eerste reeks kleurenlaserprinters die zijn uitgerust met de Near Field Communication (NFC) technologie. Door je smartphone of tablet bij de printer te houden kan je automatisch een draadloze verbinding maken met het toestel. Je kan daardoor bestanden afdrukken zonder dat je daarvoor een kabel of WiFi-netwerkverbinding nodig hebt.

Samsung Xpress C460W

(© ; licentie: )


De nieuwe Xpress C410W-serie bestaat uit drie kleurenlasers: de C410W kleurenlaserprinter, de C460W multifunctionele kleurenlaserprinter die naast printen ook kan kopiëren en scannen en de multifunctionele kleurenlaserprinter C460FW. die daarnaast ook nog kan faxen.

De kleurenlasers uit Samsungs Xpress C410W-serie hebben een snelheid van 18 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 4 ppm in kleur. Met de Samsung Mobile Print App kunnen vrijwel alle bestandstypen geprint worden vanaf een mobiel toestel. Met de App kan je ook je contactenlijst van je smartphone synchroniseren met de printer. Zo kan je een ingescand document of een fax direct naar je contactpersoon versturen. De Xpress C410W-serie onderstunt ook afdrukken via Google Cloud Print.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Xpress C410W-serie kleurenlaserprinters zijn verkrijgbaar vanaf € 199.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVideocamera’s voor gebruik in de auto van Mio
Volgend artikelAldi NL verkoopt opnieuw dual-sim Android smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.