Slanke Dell Vostro laptop voor zakelijke markt

0
40

Grafisch zijn de prestaties vergelijkbaar met die van de Butterfly M. De harde schijf presteert iets beter, maar de autonomie ligt met 191 minuten dan weer heel wat lager. Als we er onze gebruikelijke wegingen op uitvoeren, resulteert dit in een DiskIdee prestatieindex van 55/100 tegenover 60/100 voor de Butterfly M. De Vostro V13 kost wel minder dan de Packard Bell Buttefly M, zodat hij met 61/100 een toch nog bijna vergelijkbare DiskIdee prijskwaliteitscore haalt (de Packard Bell haalt 60/100). De Vostro M13 is ook een ietsje energiezuiniger. In werking verbruikt hij 30 Watt tegenover 37 Watt voor de Butterfly M.

Conclusie
De Dell Vostro V13 is zeker geschikt voor kantoorwerk en internetgebruik. Dit is geen games-machine, maar dat is ook niet de bedoeling. Ben je op zoek naar een elegante, slanke en lichte notebook met een volwaardig toetsenbord en iets betere prestaties en een hoger gebruiksgemak dan een goedkope netbook dan vind je voor dit geld momenteel wellicht niet veel beters op de markt. Alleen jammer van de beperkte autonomie en de niet-verwisselbare accu.

(60/100)

Adviesprijs
Prijzen starten aan €399 exclusief btw. De door ons geteste uitvoering kost €559 exclusief btw (ofwel 676 inclusief btw).
Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
Vorig artikel10-inch netbook van Sony
Volgend artikelLed-monitors met oog voor design
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.