iPod dockingstation in de vorm van een bal

0
209

Lenco Speakerball voor iPod (© ; licentie: )

Lenco lanceert de Speakerball, een dockingstation voor Apple iPhone en iPod dat er uitziet als een bal. Het stijvolle speakersysteem is verkrijgbaar in vier kleuren.

De Lenco Speakerball is een balvormig 2.1-geluidssysteem waarin je je Apple iPhone of iPod kunt docken. Je kunt dan naar de muziek luisteren terwijl je iPod of iPhone wordt opgeladen. De ingebouwde subwoofer zorgt voor een diepe bas. De Speakerball heeft ook een mini-USB aansluiting en een aux-geluidsingang. De Speakerball kan daardoor ook het geluid van andere mp3-spelers zonder specifieke Apple dock-aansluiting weergeven. De Speakerball is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, grijs, wit en oranje. De Lenco Speakerball wordt geleverd met een afstandsbediening en kost € 99. In de verpakking van de ‘Speakerball for iPod’ zitten, naast de afstandsbediening, ook de netvoedingsadapter, twee aux-kabels en een mini-USB naar USB-kabel.

Foto van Lenco
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze oplossing om HD video te streamen
Volgend artikelOntsluit je digitale muziekcollectie met Squeezebox
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.