Draadloze oplossing om HD video te streamen

0
34
Netgear Wireless-N HD Home Theater Kit

Netgear Wireless-N HD Home Theater Kit (© ; licentie: )

Netgear kondigt de Wireless-N HD Home Theater Kit (WNHDB3004) aan waarmee je meerdere video- en audiobestanden tegelijkertijd draadloos naar elk gewenste ruimte in huis kan streamen.

De draadloze oplossing bestaat uit twee Wireless-N HD Home Theater Adapters (WNHD3004) die zijn uitgerust met een IEEE 802.11 a/n 5GHz Wireless LAN-chipset. Volgens Netgear kan de oplossing tegelijkertijd meerdere 1080p HD video’s door meerdere muren van een gemiddeld huis verzenden. De ene adapter dien je op de router aan te sluiten en de tweede sluit je aan op elk gewenst home theater apparaat met een ethernetpoort.

Beveiliging
De Wireless-N HD Home Theater Kit heeft beveiligingssoftware aan boord waarmee je met één druk op een knop een veilige verbinding kan maken met overige adapters. De kit ondersteunt point-to-multipoint HD video streaming en het multicast streaming protocol.

USB adapter
Netgear introduceert ook de universele WiFi Internet Adapter (WNCE2001) voor Home Theater apparaten en spelcomputers met een ethernetaansluiting. Deze wireless-N adapter krijgt stroom via de USB-poort en haalt snelheden tot 300 Mbps. Door de Netgear Push ‘N’ Connect technologie is het opzetten van een verbinding Plug en Play.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSsd’s van Western Digital leven lang
Volgend artikeliPod dockingstation in de vorm van een bal
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.