Ecovriendelijke businesstelefoon

4
25
Sony Ericsson Aspen

Sony Ericsson Aspen (© ; licentie: )

In de milieuvriendelijke GreenHeart-serie brengt Sony Ericsson een nieuwe Windows Mobile smartphone op de markt die zich richt tot de zakelijke markt.

De Sony Ericsson Aspen werkt met versie 6.5.3 van Windows Mobile. De businesstelefoon combineert touchnavigatie met een qwerty-toetsenbord. De SlideView functie maakt veel gebruikte functies snel toegankelijk en panels kunnen worden geordend.

Milieu
De Aspen wordt geproduceerd met gerecycleerde materialen en met verf op basis van water. De papieren handleiding is vervangen door een elektronische en de telefoon wordt geleverd met een energievriendelijke lader. De smartphone weegt 130 gram en meet 117 x 60 x 12.45 mm.

Scherm
Het scherm is een 2,4-inch aanraakgevoelig lcd-scherm met een resolutie van 240 x 320 pixels (QVGA). De Aspen beschikt ook over een 3,2 megapixel camera. Het telefoongeheugen is 100 MB groot en kan je uitbreiden met microSD geheugenkaartjes.

Connecties
De Aspen is een quadband gsm met ondersteuning voor GPRS/EDGE en UMTS/HSPA 900/2100. De smartphone ondersteunt Bluetooth en Wi-Fi en heeft naast een Micro USB-aansluitingen ook een 3.5 mm audio jack-aansluiting.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Ericsson Aspen zal in het tweede kwartaal van 2010 beschikbaar zijn in de kleuren Iconic Black en White Silver. Wat deze zakelijke smartphone gaat kosten, maakte Sony Ericsson niet bekend.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNetwerkconnectie leggen zonder verbouwingen
Volgend artikelErg dunne groothoekcamera met 10x zoom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

4 REACTIES

  1. Bedankt voor de snelle reactie Jozef.
    Dus als ik het goed begrijp, kan geen enkele gsmoperator in België een anoniem nummer blokkeren. Maar software kan dat wel.
    Ben je zeker dat deze software ook werkt in België? Gebruik jij dit zelf of ken je iemand die het gebruikt & waar het werkt?

    Olivier.
    http://pcokee.blogspot.com

    • Er bestaat software voor Windows Mobile en Palm OS die dit kan. Zoek in Google op “blocking calls”. Bv. BlackBaller, Do Not Distub, CallBlock en CallShield voor Windows Mobile. Of MagiCall voor Palm OS. Soms werkt die software trouwens ook voor sms’jes. Voor BlackBerry is er oa. CallBlocker en iBerry.

Reacties zijn gesloten.