Over-the-top actie

0
35

Gouden medaille
Het spel is onderverdeeld in hoofdstukken met verschillende onderdelen. Op het eind van elk stuk krijg je een medaille uit steen, brons, zilver, goud, platinum of pure platinum afhankelijk van hoe goed je het gedaan hebt. Doorgewinterde gamers zullen dit herkennen van een andere Platinum Games’ telg, namelijk Viewtiful Joe. Op deze manier proberen de ontwikkelaars je te motiveren het spel nadien nog eens te spelen.

Bayonetta (Xbox360)

Bayonetta 6 (Xbox360) (© ; licentie: )

Niet iedereen zal door Bayonetta aangetrokken worden, maar toch heeft men de moeite genomen om het voor iedereen toegankelijk te maken. Er zijn vijf moeilijkheidsniveaus – very easy, easy, normal, hard en non-stop climax – en bij de twee gemakkelijkste heb je slechts één knop nodig om aan te vallen.

Conclusie
Bayonetta is een over-the-top actiegame met een absurd verhaal, massa’s vijanden en veel mogelijkheden wat betreft combo’s, wapens, aanvallen, upgrades,… Voor velen is dit het absolute einde, anderen zullen de lange cutscenes, het button bashen en de kleurrijke animestijl net iets te veel van het goede vinden. Wil je weten of dit excentrieke engeltjes verrot slaan iets voor jou is, bekijk dan eerst even de screenshots en videootjes. Als de grafische stijl en de muziek je niet afschrikt en je houdt van actiegames, dan is het zeker en vast het overwegen waard.

(80/100)

Site: http://nl.sega.be/games/bayonetta
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Sega

Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
Vorig artikelGeen IT voor de Slimste Mens
Volgend artikelHandenvrij bellen zonder storende achtergrondgeluiden