Handenvrij bellen zonder storende achtergrondgeluiden

0
24
Jabra Extreme

Jabra Extreme (© ; licentie: )

Jabra introduceert een nieuwe Bluetooth headset. De Jabra Extreme maakt gebruik van de nieuwe Noise Blackout Extreme technologie. De headset weegt 10 gram en meet 47 x 18,5 x 27,5mm.

In vergelijking tot voorgaande Noise Blackout technologieën (12dB) reduceert de nieuwe techniek tot twee keer beter (24dB) storende achtergrondgeluiden volgens Jabra. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee microfoons en automatische volumecontrole. De ingebouwde equalizer van de Extreme versterkt zacht inkomend geluid en vermindert dan weer geluid dat te hard is.

Pieken
Daarnaast reduceert Acoustic Shock Protection onverwachte geluidspieken. De Jabra Extreme headset biedt ook de mogelijkheid om handmatig muziek- en stemgeluid te bedienen.

Draagcomfort
De headset is uitgerust met speciaal ontwikkelde Ultimate-fit Eargels die bijdragen aan het draagcomfort en die geschikt zijn voor elk oortype. Jabra levert de headset ook met een alles-in-één houder en autolader voor onderweg.

Prijs en beschikbaarheid
De Jabra Extreme beidt een gesprekstijd tot maximaal 5,5 uur en een stand-by-tijd tot maximaal 10,5 dagen. De headset is vanaf februari te koop voor een adviesprijs van € 79.

Foto van Jabra
Website: Jabra NL
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOver-the-top actie
Volgend artikelNetwerkconnectie leggen zonder verbouwingen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.