Schoenmaker blijf bij je leest

0
41

Deze ommezwaai blijft niet zonder gevolgen. Wij, bij DiskIdee, zijn altijd blij wanneer lezers reageren op het forum, maar of ze bij Google ook nog zo blij zijn met de stortvloed van honderden, zo niet duizenden reacties (meestal klachten) is twijfelachtig.

Het regent klachten of het Google Nexus One forum

Het regent klachten of het Google Nexus One forum (© ; licentie: )

Amerikanen kunnen de Nexus One rechtstreeks bij Google kopen voor $ 529 (€ 364) ofwel aan $ 179 (€ 123) bij T-Mobile, op voorwaarde dat ze bij deze provider ook een nieuw contract afsluiten. Dit is trouwens al een eerste oorzaak van de frustratie: bestaande klanten bij T-Mobile kunnen niet genieten van deze toch wel forse korting. Goed voor meer dan 500 klachten!
Bovendien schijnen er problemen te zijn met de beschikbaarheid van de toestellen. Heel wat mensen proberen via het forum meer te weten te komen over de voorziene leveringstermijnen.
Ook meer dan 500 klachten hebben betrekking over problemen bij het aanloggen op het 3G draadloos netwerk. Bovendien schijnt er een bug te zitten in het programmagedeelte dat zorgt voor het synchroniseren van de smartphone met Outlook. Aangezien er al zoveel toestellen verkocht zijn, zitten daar uiteraard ook wel een aantal defecte exemplaren tussen, ook weer goed voor enkele honderden klachten.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelMS Office 2010: Naar de kassa!
Volgend artikelErg compacte stroomnetwerkadapter
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.