Sitecom Network TV Media Player MD-273 mediaspeler review

Sitecom mediaspeler geeft je multimediabeleving een boost

1
Niet elke mediaspeler kan elk bestand afspelen en daar wringt het schoentje bij de aanschaf van zo’n apparaat. Onlangs bespraken we de Sitecom HDD TV Media Player 2TB MD-272 die wel erg veel bestandsformaten aankon. De Sitecom Network TV Media Player MD-273 is bijna identiek, maar heeft geen harde schijf aan boord. We onderwierpen het toestel aan een grondige kijk- en luistertest.

Sitecom is een bekende, Nederlandse fabrikant van allerhande multimedia- en netwerkproducten. Het bedrijf richt zich op particulieren en kleine bedrijven. Sitecom heeft een duidelijke missie: “Make it easy”. Dat uit zich naar eigen zeggen in gebruiksvriendelijke oplossingen en een goede service. Alle Sitecom producten zijn voorzien van een lange garantietermijn, maar liefst 10 jaar.

 
In de doos

Naast de Sitecom Network TV Media Player MD-273 zelf vinden we in de doos ook nog een heleboel accessoires. Sitecom levert volgende onderdelen standaard mee: een voedingsadapter, een compacte afstandsbediening, 2 AAA-batterijen, een composiet video- en audiokabel, een netwerkkabel van 0,5 m, een HDMI-kabel, een geïllustreerde installatiegids en een cd-rom met een volledige, Engelstalige handleiding. Gelukkig is de installatiegids wel uitgevoerd in het Nederlands.

Sitecom Network TV Media Player MD-273

Sitecom Network TV Media Player MD-273 (© ; licentie: )

 
Design

De Sitecom Network TV Media Player MD-273 is een trendy bakje dat voor het grootste deel is uitgevoerd in glanzend zwart. De randen zijn uitgevoerd in mat zwart alsook het Sitecom-logo op de bovenzijde van het toestel. De voorzijde biedt plaats aan twee USB 2.0-poorten, een IR-ontvanger, twee statuslampjes (USB & power) en een aan/uit-knop. In beide zijkanten zijn fijne verluchtingsroostertjes ingewerkt. Dat is noodzakelijk, want in tegenstelling tot de MD-272 heeft deze speler geen ventilator aan boord. De achterzijde biedt plaats aan een reeks aansluitingen. We zien een S/PDIF-uitgang, een composiet-uitgang, een RJ-45 netwerkaansluiting, een HDMI-poort en een stroomaansluiting.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.