Gsm-toestellen met groen hart

2
53

Sony Ericsson zal in het tweede kwartaal van 2010 overigens ook een nieuwe Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700 headset op de markt brengen. De dubbele microfoon van deze headset elimineert achtergrondgeluiden. Ook deze headset maakt deel uit van het GreenHeart gamma en gebruikt dus milieuvriendelijke materialen.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Ericsson Elm is beschikbaar in het eerste kwartaal van 2010 in de kleuren Metal Black of Pearly Rose. De Sony Ericsson Hazel is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal 2010 in de kleuren Superior Black of Passionate Rouge. Prijzen werden niet meegedeeld.

1
2
Vorig artikelVoor de eigenzinniger surfer
Volgend artikelPowerPoint Presentatie geven zonder laptop
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Als ze hun oude mobieltje naar het containerpark brengen zal dat, althans in België (ik ben niet op de hoogte van de situatie in Nederland), op een milieuvriendelijke manier worden ontmanteld.

  2. Het is natuurlijk altijd nuttig om produkten op een milieuvriendelijker manier te ontwerpen. Helaas gaat het in dit geval om een sterk staaltje marketing want de meeste mensen zullen hun oude GSM (vol zware metalen zoals cadmium etc) vervangen door dit oh zo groene model. Wat bereikt het milieu er uiteindelijk mee? Geen donder!

Reacties zijn gesloten.