Een nuttige reisgenoot

2
470

valuta kan je er ook tal van andere eenheden mee omrekenen: inhoudsmaten, afstanden en gewichten naar de bij ons gangbare liters, meters en kilo’s – of omgekeerd.

Franklin TG-470 Euro Interpreter
Handig is het omrekenen van valuta

In een databankje kan je een telefoonlijst bijhouden, maar je kunt alleen een naam en een nummer ingeven – geen adres of e-mail.
Een wereldklok vertelt je hoe laat het in andere landen is, en mocht je ooit op de luchthaven zitten te wachten kan je de tijd doden met 5 spelletjes: Galgje, Quiz, Loterij, Memory of Toetswiz. Hopelijk moet je niet te lang wachten op je volgende vlucht.

Conclusie
Vergeet niet dat we hier het instapmodel van Franklin testten, er bestaan modellen met veel meer woorden en zelfs met geluid, zodat je ineens de correcte uitspraak van het opgezochte woord krijgt. Maar dan zit je ook in een andere prijsklasse. Vervangt deze translator TG-470 een woordenboek? Langs geen kanten, daarvoor is hij veel te beperkt. Vervangt hij het hoofdstuk “de inheemse taal” van je reisgids? Ja, met verve, en omdat hij 12 talen beheerst is het een nuttige reisgenoot.

(70/100)

Adviesprijs
€ 59
1
2
3
4
5
Vorig artikeliPod dock met fotokader
Volgend artikelLaptop toont 3D beelden
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

  1. Ik vrees dat die niet meer te krijgen is, al zie ik op e-Bay wel een occasie-aanbod uit Bulgarije… maar of dat betrouwbaar is… Je kunt op eBay ook een zoekopdracht configureren die je waarschuwt wanneer iemand een gezocht product aanbiedt.

  2. Geachte:
    IK ben opzoek naar een woordenboek vertaler Franklin TG-470

    met Dank
    Hoogachtend
    Willy Danneels

Reacties zijn gesloten.