Nieuwe malware-bescherming voor 2010

0
64

Norton Safe Web geeft een beoordeling van de site en waarschuwt de gebruiker in geval van problemen. De dienst omvat ook e-commerce ranglijsten om het online winkelen veiliger te maken.

Norton Insight
In de computerwereld is een degelijke beveiliging onontbeerlijk, maar hoe begin je daaraan? Door inzicht te krijgen in processen en gedragingen bijvoorbeeld. Dat is dan ook wat Norton met Insight wil doen: inzicht krijgen. Norton Insight is een zeer belangrijk onderdeel in de nieuwe Norton 2010 producten. Norton Insight verhoogt o.a. de prestaties van je systeem door vertrouwde bestanden te indexeren die niet gecontroleerd moeten worden. Norton Download Insight moet ervoor zorgen dat je pc pro-actief beschermd wordt via reputatiebepaling. Het analyseert nieuwe bestanden en applicaties voordat de gebruiker ze installeert of activeert.


Download Insight in werking…

Norton Threat Insight geeft je dan weer gedetailleerde inzage in en informatie over bedreigingen die op je pc zijn gedetecteerd. Norton System Insight kan je helpen om je systeem te optimaliseren en na te gaan waarom je computer trager reageert. Alles wordt netjes weergegeven in grafieken. Norton Insight Network is gebaseerd op de eerder besproken Quorum-technologie. Het uitgangspunt van Norton Insight Network is dat de beveiliging verder gaat dan zogenaamde blacklists en whitelists. Statistische gegevens en kenmerken van bestanden worden verzameld op basis van miljarden scans op computers over de hele wereld.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelPure snelheid geeft adrenalinestoot
Volgend artikelStijlvolle Soundbar met multifunctionele mogelijkheden