Boogschieten, frisbeeën, skydiven, kanovaren,…

0
57

om ter snelst, maar dat is het niet want als je te hard gaat trappen dan zakt je energieniveau. Saai dus! Wakeboarden ziet er leuk uit – achter een bootje hangen en acrobatische trucjes doen op de golven in het water – maar de besturing is simpelweg de Wii-afstandsbediening plat houden en af en toe naar omhoog zwiepen. Bij golfracen hoop je misschien op een soort Wave Race, maar dat is het jammer genoeg niet. Je racet weldegelijk op een jetski, maar de besturing zit niet helemaal goed waardoor je geduld zal moeten oefenen op je traject doorheen de ringen.

Wii Sports Resort: Golfracen
Wii Sports Resort: Golfracen

Op vakantie met vrienden
Alleen is natuurlijk maar alleen en dat geldt zeker ook voor Wii Sports Resorts. Zodra je alles een keer hebt gezien, is er op je eentje niet veel meer aan. Met familie of vrienden kan je wel veel plezier beleven aan het spel, maar dan zal je ook meer geld moeten neertellen. Het spel kan immers niet gespeeld worden zonder de MotionPlus en slechts bij een paar onderdelen kan de Wii-afstandsbediening doorgegeven worden. Wil je dus met het hele gezin spelen, dan ben je genoodzaakt meerdere MotionPlus-accessoires aan te schaffen.

Wii Sports Resort: Zwaardvechten
Wii Sports Resort: Zwaardvechten

Geen samenhang
Binnen de twaalf sporten heb je een aantal varianten, zoals het vermijden van de hindernissen op de bowlingbaan, een Return Challenge bij tafeltennis om te kijken hoeveel serves je kan retourneren

1
2
3
4
Vorig artikelDe sprekende fotoprinter
Volgend artikelVideochatten in cinemaformaat