Boogschieten, frisbeeën, skydiven, kanovaren,…

0
57

begint te bewegen. Frisbee is een lekker maf spel, en al zeker de variant Frisbee Golf. Net zoals bij normaal golfen heb je de keuze uit verschillende frisbees met elk een kenmerkende afstand. Verder maakt ook zwaardvechten kans op de favorietentitel. Met de MotionPlus lijkt het immers alsof je echt een zwaard vast hebt. Vooral de variant waarbij je om ter snelst een voorwerp in een bepaalde richting moet doorsnijden is leuk. Al is Showdown – waarbij je eindeloze golven vijanden moet verslaan – ook zeker een aanrader.

Wii Sports Resort: Boogschieten
Wii Sports Resort: Boogschieten

Daarnaast zijn er ook enkele typische middenmoters. Een partijtje 3-tegen-3 basketbal is oké, maar niet echt uitmuntend. Kanovaren – waarbij je de Wii-afstandsbediening alternerend links en rechts van voren naar achteren beweegt – wordt al snel repetitief. Dogfight of in een vliegtuigje het eiland rondvliegen en bezienswaardigheden spotten is even leuk, maar gaat toch behoorlijk snel vervelen. Skydiving is dan weer wel leuk. Je springt uit het vliegtuig, probeert andere Mii-personages vast te grijpen om een groepje te vormen en moet je dan draaien zodat jullie mooi naar de camera kunnen lachen voor een foto. Te gek! Al kan je je de vraag stellen hoe vaak je dit zal willen spelen.

Wii Sports Resort: Basketbal
Wii Sports Resort: Basketbal

Niet te hard trappen
Wat je zéker niet vaak zal spelen, zijn sporten zoals fietsen, wakeboarden en golfracen. Fietsen doe je door de Wii-afstandsbediening en Nunchuk beurtelings op en neer te bewegen. Klinkt als een wedstrijdje

1
2
3
4
Vorig artikelDe sprekende fotoprinter
Volgend artikelVideochatten in cinemaformaat