Slanke GPS met TruMap-kaartweergave

1
76

Mio Moov Spirit 500T zijkantDe bovenzijde biedt plaats voor de aan/uit en resetknop. Zowel het in- en uitschakelen als resetten gebeurt dus met één enkele knop. De onderzijde biedt plaats voor de usb-aansluiting en een microSD-kaartslot. Op de achterzijde vinden we een luidspreker en de sleuf voor bevestiging op de raamhouder.

Bevestiging

De bevestiging van het toestel in de auto is erg eenvoudig. Dankzij de goede zuignap zal het toestel niet snel van je voorruit vallen. De houder op zich oogt eerder eenvoudig en vrij fragiel. In de praktijk blijkt hij stevig genoeg.
We pluggen de usb-connector in het toestel en steken de andere kant in de aansluiting voor de sigarettenaansteker van onze auto. Nadat we de Mio hebben ingeschakeld, krijgen we de kans om een korte handleiding te doorlopen vooraleer we het toestel in gebruik nemen.
 
TruMap
Gps-kaarten ogen vaak erg druk en daardoor verliezen heel wat gebruikers het overzicht.
Het grote scherm van de Mio Moov Spirit 500 Traffic moet daar samen met de TruMap-kaartweergaven verandering in brengen.
TruMap is volgens Mio een uniek kaartdesign. De ontwerpers haalden hun inspiratie naar eigen zeggen bij papieren wegenkaarten.
De graphics en kleuren werden wel vereenvoudigd zodat de kaarten er minder druk uitzien en dus sneller te begrijpen zijn.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelWater- en stofdichte bescherming voor mobieltje
Volgend artikelRammen en rocker in Guitar Hero

1 REACTIE

  1. en nu de stomste vraag:
    Touring heeft een dienst van BeMobile die correctere verkeersinfo geeft en die de info over heel het land bezorgt (voor mensen die van Vlaanderen over Brussel naar Walonie moeten of omgekeerd). Is deze dienst mogelijk te gebruiken?
     

Reacties zijn gesloten.