Kijk mama, zonder toetsen!

0
13

 

Technische kenmerken
– Preloaded DataViz Documents to Go waarmee gebruikers Microsoft Word-, Excel- en Powerpoint-bestanden kunnen aanpassen op hun smartphone.
– 3,2 megapixel camera met flexibele zoom-, automatische scherpstel- en een krachtige flitsfunctie die tijdens het filmen zorgt voor continue verlichting.
– Ingebouwde GPS-functionaliteit voor locatiegebaseerde applicaties en diensten waaronder de mogelijkheid om foto’s te ‘geotaggen’.
– 1 GB intern geheugen en een MicroSD/SDHD geheugenkaart-slot voor uitbreiding van de opslagcapaciteit met 16 GB.
– Mediaspeler voor het scherp afspelen van films op volledig scherm, snel tonen van foto’s en diashows en het beheer van de volledige muziekcollectie.
– Een 3,5 mm stereo hoofdtelefooningang, ondersteuning van Bluetooth-stereo geluidsprofielen (A2DP/AVRCP) en speciale volumeknoppen.
– verwijderbare en oplaadbare 1.400 mAhr-batterij voor ongeveer zes uur telefoneren op een 3G-netwerk en 15 dagen opgegeven standby-tijd zonder opnieuw te hoeven opladen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De BlackBerry Storm 9500 kost tussen de 430 en 490 euro, naargelang waar je hem koopt.

Conclusie
Het is even wennen voor ervaren BlackBerry-gebruikers, maar het virtuele kliktoetsenbord van de Storm 9500 kan het fysieke toetsenbordje van de
andere BlackBerry’s
bijna vervangen. Bijna, want het werkt nog niet helemaal perfect. Het scherm van de Storm 9500 is wel prachtig. Het is dus maar wat je belangrijk vindt: zo snel mogelijk typen, of zoveel mogelijk informatie op je scherm zien. Wij zijn in elk geval een fan.
Adviesprijs
Tussen 430 en 480 euro.
1
2
3
Vorig artikelVerhaal van benzine en diesel
Volgend artikelWater- en stofdichte bescherming voor mobieltje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.