Betaalbare SIP-desktoptelefoon

1
46

een tweede netwerkaansluiting die standaard afgedekt is en dient als doorlus voor je pc. Je kunt de netwerkaansluiting van je pc in de DE380 pluggen en dan een netwerkkabel vanuit de DE380 naar je pc leiden. Dan hoef je geen nieuwe netwerkkabel vanaf de switch te trekken.
Verder zien we twee eveneens afgedekte aansluitingen voor een externe microfoon en een externe luidspreker (of hoofdtelefoon). Bovenaan zien we het traditionele cijferblok met rechts daarvan vijf programmeerbare functietoetsen die elk een rood indicatielampje hebben. Links van het cijferblok is er een handenvrij-toets met onder en boven een volume-omlaag- en -omhoog-knop. Boven het cijferblok vinden we een rij niet-programmeerbare functietoetsen en nog hoger, vlak onder het lcd-scherm, vier menunavigatietoetsen plus een berichtentoets.

Siemens Gigaset DE380 IP R webbeheer - configuratiewizard
Siemens Gigaset DE380 IP R webbeheer – configuratiewizard

Functionaliteit
Voor een vrij goedkope SIP-telefoon biedt de DE380 een ronduit indrukwekkende functionaliteit. Naast de mogelijkheid voor handenvrij bellen en de min of meer standaard te verwachten snelkiestoetsen

1
2
3
4
Vorig artikelEnorme opslagcapaciteit op flashgeheugen
Volgend artikelInstapmodel voor videoconferentie

1 REACTIE

  1. De produkten van siemens zijn goed, tot je een probleem of een vraag hebt.
    De helpdesk is één grote flop, je kan soms dagen achtereen proberen contact te leggen via hun betaalnummer, daarna sturen ze je 3 tot 7 keer naar een ander operator om dat U vervolgens in het engels te woord te staan omdat de nederlandstalige (meerdere malen) toevallig niet aanwezig is of was of zal zijn.
    Tenslote stellen ze voor elke vraag die je steld een vraag terug zonder ook maar één nuttig antwoord te geven. Ten slotte heb je voldoende beluren gespendeerd en hebben ze goed aan U verdiend, zonder je ook maar geholpen bent.
    Dus de boodschap is, weet waar je mee begint en hou er rekening mee dat je zeker nooit zult weten waar je eindigd. Tenslotte ben ik overgestapt naar Tiptel.

Reacties zijn gesloten.