Gevoel voor ritme vereist!

0
40

toch niet hopeloos vast te zitten. Een bijkomstige, kleine ergernis is mogelijk het ontbreken van een Retry-knopje. Als je ziet dat het fout gaat, dan kan je enkel Quit of Continue kiezen. Dat betekent dat je volledig uit het minigame moet om het dan opnieuw te selecteren en even te wachten tot je het oefengedeelte kan skippen.
De minigames zijn trouwens onderverdeeld in reeksen van vijf. Vier spelletjes en een remix waarbij de voorbije vier in korte fragmenten door elkaar gegooid worden.

Rhythm Heaven

Eindeloze extraatjes
Slaag je erin een Superb te halen, dan krijg je een medaille. Afhankelijk van het aantal medailles in je bezit, kan je eindeloze – extra – minigames spelen, je uitleven op zogenaamd ritmespeelgoed of gitaarlessen volgen. Soms krijg je bovendien een extra uitdaging voorgeschoteld waarbij je een bepaald minigame perfect moet spelen. Hiervoor krijg je slechts drie kansen, dus dit is echt wel even zweten. Je wordt afgerekend op het kleinste foutje. In het begin is het spel nog vrij makkelijk, maar al snel wordt het moeilijker. Een ritmegevoel is dan ook een absolute vereiste, anders ga je je waarschijnlijk heel vlug irriteren.
Breng je de Perfect-uitdagingen tot een goed einde, dan unlock je nieuwe liedjes of literatuur voor in het café.

Rhythm Heaven

Vrolijk en kleurrijk
Niet alleen de melodietjes maken je vrolijk, ook de vormgeving is heel kleurrijk. Toch is er een merkbaar verschil met WarioWare. Ten eerste duren de minigames daar slechts enkele seconden en

1
2
3
4
Vorig artikelUprade voor Viewty cameratelefoon van LG
Volgend artikelKunstzinnige luidsprekers verbazen