Gevoel voor ritme vereist!

0
40

zwiep de biet in het mandje op je rug gooien. Af en toe zit er echter ook een mol tussen de bieten en omdat die minder hoog opspringt, moeten je een stuk sneller zwiepen om hem weg te gooien.

Try again…
Uitdagend wordt bij sommige spelletjes al eens frustrerend. Elk minigame – dat een tweetal minuten duurt – start met een oefenonderdeel waarin je te horen krijgt wat je moet doen. Hoewel het concept vaak duidelijk is, is het een andere zaak om alles correct uit te voeren.

Rhythm Heaven

Je denk misschien dat het niet erg is als je een spelletje niet kunt, omdat er in totaal toch vijftig zijn, maar zo zit Rhythm Paradise niet in elkaar. Het spel is namelijk lineair opgebouwd. Op het eind van een minigame word je beoordeeld met Try again, Just ok, Ok, Superb of Perfect. Je moet bijgevolg minimaal Just ok halen om door te kunnen gaan naar het volgende minigame.

Rhythm Heaven

Gelukkig is er in de bar een vriendelijk iemand die ervoor kan zorgen dat je toch door mag als je een bepaald minigame vaak genoeg geprobeerd hebt, maar zonder resultaat. Op die manier kom je

1
2
3
4
Vorig artikelUprade voor Viewty cameratelefoon van LG
Volgend artikelKunstzinnige luidsprekers verbazen