Swingend mobieltje

0
76

Share on Ovi. Het toestel kan evenwel ook overweg met het bekende Nokia PC Suite, waarvan je de laatste versie kan downloaden op de site van Nokia. Wij kozen Nokia PC Suite voor de overdracht van de foto’s naar onze testpc. De verbinding kan desgewenst gemaakt worden via Bluetooth of via de meegeleverde usb-kabel. 

Nokia 5800 ExpressMusic
Naar keuze kan je de stylus, het plectrum of gewoon je vingers gebruiken voor de bediening

Foto’s
De Nokia 5800 is niet alleen een muziektelefoon. Het toestel beschikt ook over een 3,2 megapixel camera met Carl Zeiss lens, 3x digitale zoom, autofocus, dual led flitser, heel wat instelmogelijkheden en een foto editor. De mogelijkheden tot het bewerken zijn vrij ruim. Je kan aan een foto eenvoudig tekst of een snorretje toevoegen, enzovoort. Ook de mogelijkheid om rechtstreeks af te drukken op een (PictBridge) compatibele fotoprinter is zeer interessant. Een Canon Selphy CP760 werd wel herkend, maar we konden helaas geen foto’s afdrukken. Op een Samsung CLX-3175FN werkt deze feature wel zonder enig probleem. Jammer genoeg is niet meteen duidelijk wat de ondersteunde printers zijn.
De kwaliteit van de foto’s is (vooral buiten) vrij goed. Binnen zien we, bij onvoldoende omgevingslicht, ruisvorming optreden en zijn de foto’s niet scherp genoeg. De foto’s die we buiten namen, zijn goed en

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte PowerShot met groothoekzoom en HDMI-aansluiting
Volgend artikelEerste Blu-ray-speler die zowel dvd-audio als sacd kan weergeven