Swingend mobieltje

0
76

scherp. Close-ups ogen heel natuurlijk. De Nokia 5800 XpressMusic is dus voorzien van een behoorlijke camera, maar het is geen vervanger voor een conventionele digitale camera. 

Music Maestro
Nokia profileert dit toestel als muziek-gsm. Dat merk je niet alleen aan de audio-mogelijkheden, maar ook aan de optioneel verkrijgbare accessoires zoals mini speakers en een Bluetooth stereo headset. Het toestel kan overweg met afspeellijsten en heeft een 8-band grafische equalizer. Een heleboel muziekbestandsindelingen worden standaard ondersteund: mp3, SpMidi, aac, aac+ eAac+ en wma. Er is een volumetoets aanwezig waarmee je het volume kan regelen en je kan naar radio luisteren via de ingebouwde fm-radio. Dankzij de geïntegreerde stereoluidsprekers met surround sound klinkt het geluid werkelijk fantastisch. Volgens Nokia zorgt een speciale audiochip voor kristalhelder geluid in hifi-kwaliteit. Kennelijk blijkt dit te kloppen, zelfs op een hoog volume! Ook de meegeleverde Music hoofdtelefoon (HS-45 + AD-54) is van zeer goede kwaliteit en bovendien kan je je muziek oproepen en beheren via de audiocontroller. 

Meegeleverde oortjes van goede kwaliteit!

Accessoires
Nokia leverde bij ons testexemplaar twee optionele accessoires: de Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-604 en de Nokia Mini Speakers MD-8. Of ze een meerwaarde geven aan je Nokia hebben we eveneens getest. We verbinden (pairen) de BH-604 headset door deze te zoeken via de Nokia 5800

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelCompacte PowerShot met groothoekzoom en HDMI-aansluiting
Volgend artikelEerste Blu-ray-speler die zowel dvd-audio als sacd kan weergeven