Schakel tien politiewagens uit!

0
21

moet je een voorgesteld aantal politiewagens uitschakelen. Om je hierbij te helpen worden op je gps-kaart achtervolgingsbrekers aangeduid. Door ergens tegenaan of onder te rijden kan je ervoor zorgen dat een dak naar beneden komt, buizen de weg op rollen, politiewagens onder een zwaar gewicht verpletterd worden… Wel stom is het feit dat er in het filmpje van de vallende objecten vaak geen politiewagens te bespeuren zijn, maar achteraf wel blijkt dat je er een aantal hebt uitgeschakeld.

Need for Speed: Undercover

Bij Cost To State moet je een bepaald bedrag aan schade veroorzaken door auto’s te vernietigen, bushokjes met de grond gelijk te maken, kortom, door alles te rammen wat je tegenkomt. Tot slot is er nog het Escape-event waarbij je gewoon aan de politie moet ontsnappen. Soms gaat dat wel heel gemakkelijk, zo kan je in bepaalde gevallen gewoon blijven staan waar je staat zonder dat iemand je vindt.

Need for Speed: Undercover

Voor peuters en bompa’s?
Die-hard gamers zullen zich waarschijnlijk enorm ergeren aan de veel te gemakkelijke moeilijkheidsgraad van Undercover. Misschien is er specifiek voor gekozen in een poging een breder

1
2
3
4
5
Vorig artikelGroot zoomvermogen
Volgend artikelDraadloos media streamen