Schakel tien politiewagens uit!

0
21

tegenstander met de bedoeling een bepaalde tijdsspanne op kop te blijven of een bepaald aantal meter op voorsprong te geraken. Er zijn ook jobs waarbij je pakjes moet ophalen en afleveren, een auto zonder al te veel schade bij de koper moet afgeven… Dat zijn trouwens de enige keren dat je rekening moet houden met een schademeter.

Need for Speed: Undercover

Bij de gewone events maakt het weinig uit hoe je auto eruit ziet, de prestaties worden er niet door beïnvloed en je hoeft ook niet te betalen om je auto opnieuw te laten herstellen. Het enige waarvoor je moet oppassen zijn de spijkermatten die de flikken soms uitrollen om je te pakken te krijgen. Je kan ze zonder problemen vermijden maar als je er toch in rijdt, dan ben je gezien. Met platte banden is het namelijk onmogelijk voldoende snelheid te halen om aan de politie te ontsnappen.

Need for Speed: Undercover

Vluchten is iets dat je in deze versie van Need for Speed weer wat meer zal moeten doen dan in de twee voorgangers Carbon en ProStreet. De mannen in het blauw zitten je regelmatig op de hielen en daarnaast zijn er ook drie eventtypes die je toelaten met de politieagenten te stoeien. In Cop Take Out

1
2
3
4
5
Vorig artikelGroot zoomvermogen
Volgend artikelDraadloos media streamen