Schakel tien politiewagens uit!

0
21

publiek aan te spreken, maar voor doorgewinterde gamers biedt dit spel hoegenaamd geen uitdaging. Ook zal je meer dan één gamer horen klagen over de framerate die te wensen overlaat. Fans van racegames kunnen verder opmerken dat er nagenoeg geen verschil is tussen de goedkoopste en de duurste auto wat betreft de manier van rijden. Hoe duurder, hoe sneller, maar daar blijft het dan ook bij. Doordat de meeste auto’s stevig aan de grond plakken, behoort een goede drift niet meteen tot de mogelijkheden.

Need for Speed: Undercover

Ten slotte valt ook het unlocksysteem van de upgrades en auto’s niet bij iedereen in de smaak. Zoals gewoonlijk zijn er street, race en pro onderdelen, maar het rare is dat je je in de meeste gevallen betere auto’s kan aanschaffen nog voor je de race of pro upgrade kan kopen. Op deze manier verliezen deze upgrades grotendeels hun nut. Bovendien is het best wel grof dat je auto’s – of ze nu al vrijgespeeld zijn of niet – kan kopen met Microsoft Points en bijgevolg met echt geld!

Need for Speed: Undercover

Pluspunten?
Wat het spel wel goed doet, is het creëren van een gevoel van snelheid. De beelden worden blurry en je gezichtsveld vernauwt. Ook de online multiplayermodus Cops and Robbers is best fun. De racers worden

1
2
3
4
5
Vorig artikelGroot zoomvermogen
Volgend artikelDraadloos media streamen