Hippe en veelkleurige lilliputter

0
69

wel al over deze mogelijkheid beschikken. 

Interface
En nu we dan toch aan de zere kiezen van de iPod nano aan het voelen zijn, mag de opbouw van de menu’s ook wel eens de revue passeren. Het klassieke bedieningssysteem met het klikwiel is nog steeds een van de handigste die je kunt vinden. Toch zou het werkelijk ongelooflijk handig zijn indien die menu’s zich gedroegen als een doordraaiende cilinder. Op die manier zou je niet een halve minuut aan het wieltje moeten draaien, voordat je bij het gewenste nummer uitkomt.

Autonomie
De ingebouwde Lithium-Ion accu houdt het tot 24 uur bij het afspelen van audio en tot 4 uur bij het afspelen van video.

Conclusie
Al deze opmerkingen beperken zich nog steeds tot muggenzifterij. Alleen de oortjes zijn een pijnlijke doorn in het oor. Feit blijft dat Apple er keer op keer in slaagt draagbare muziekspelers op de markt te brengen die op de meeste vlakken ver boven de concurrentie uitsteken. De aanhoudende populariteit van de Apple iPod is dus niet zonder reden.
Adviesprijs
De nieuwe Ipod nano bestaat in een 8 en een 16 GB versie. Die versies kosten respectievelijk 136 en 189 euro.
Systeemvereisten
Mac of PC met USB 2.0 poort en internettoegang. Mac OS X v10.4.11 of later. Windows Vista of XP Home of Professional met Service Pack 3 of later. iTunes 8 of later (gratis download).
1
2
3
Vorig artikelStijlvolle webcam voor notebooks
Volgend artikelExterne dvd-brander met LightScribe