All-in-one mobiele telefoon

0
72

echter toch tevreden over de kwaliteit van de foto’s, ze zijn zeker bruikbaar! Leuk detail: je kan de flitser ook gebruiken als zaklamp. Daarvoor moet je een instelling wijzigen in de Button-instellingen. Vervolgens kan je door even de volumetoets ingedrukt te houden de ‘zaklamp’ activeren.

TouchWiz
Bij het opstarten krijg je, net zoals bij elke andere mobiele telefoon, de kans om je pincode in te voeren. Meteen daarna kom je op het bureaublad terecht. Dit bureaublad beschikt, net als Windows Vista, over een ‘widget-balk’, waarop je snelkoppelingen kan vinden voor onder andere de Opera-browser, spelletjes enzovoorts. Je sleept eenvoudig het gewenste widget uit de balk zodat je het kan gebruiken. Deze gepatenteerde gebruikersinterface werkt zeer vlot. Zo kan je een snelmenu openen en via dat menu de meeste functies van het toestel bedienen. Als je een item ‘aanklikt’ krijg je dankzij ‘Haptic Feedback’ een korte trilling ter bevestiging. Het trackpad is ook als touchpad te gebruiken. Mits je de juiste instellingen kiest, krijg je een muisaanwijzer te zien op je scherm die je kan bedienen met het trackpad. Invoeren van gegevens kan je doen via het virtueel Qwerty toetsenbord. Je kan het toetsenbord bedienen met je vingers of met de bijgeleverde stylus.
Mensen met grote vingers zijn bijna verplicht om de stylus te gebruiken omdat je dan sneller kan werken. De stylus heeft overigens wel wat weg van een eyeliner. De stylus ziet er wel mooi uit, maar omdat Samsung geen plaats heeft voorzien in het toestel om de stylus op te bergen, moet je hem altijd in je broekzak steken en dat is jammer. Telefoneren en sms’en gaat (gelukkig) zeer goed en ook de gesprekskwaliteit is zeer goed. Op deze standaardfunctie gaan we dan ook niet verder in.


De stylus doet denken aan een eyeliner!

Connectiviteit

Zakenmensen hebben met dit toestel een hele resem aan verbindingsmogelijkheden. Naast Bluetooth 2.0, beschikt het toestel ook nog over gprs, wifi en hsdpa en heb je dus mogelijkheden genoeg om te

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelTypen is zilver, spreken is goud
Volgend artikelWords, words, words