Eerder muziekspeler dan volwaardige multimediaspeler

3
38

echter niet gezegd worden van de geluidskwaliteit. Waar deze bij het afspelen van muziek dankzij de oortjes nog degelijk was, is dit nu niet meer het geval. Het geluid klinkt heel plat. In feite doet het denken aan het geluid dat je vroeger kreeg met transistorradiootjes.

GoGear 5245 BT
De speler die wij getest hebben beschikte niet over Bluetooth. Philips heeft echter wel een speler op de markt gebracht die hier wel over beschikt: de GoGear 5245 BT. We hebben deze speler echter niet in onze handen gehad, dus kunnen geen oordeel vellen over de werking van deze extra feature.

Philips GoGear SA5245

Conclusie
De Philips GoGear SA5245 kan in geen enkel opzicht tippen aan de producten van concurrenten Creative en Apple. In feite hebben we het meeste kritiek op de beeldkwaliteit. Die is werkelijk ondermaats. Films en foto’s worden op de GoGear SA5245 gereduceerd tot een fractie van wat ze in werkelijkheid zijn. Maar misschien moeten we deze speler dan ook niet zien als een multimediaspeler. Als we hem beschouwen als een gewone muziekspeler, dan heeft de GoGear heel wat meer positieve punten. Een goede radio-ontvangst, digitale opwaardering van je mp3-bestanden en goede oortjes doen hem goed scoren. Het is dus de vraag of je voor een straatprijs net onder de honderd euro een degelijke draagbare muziekspeler mag verwachten of een speler die ook op het visuele vlak goed presteert.
Adviesprijs
adviesprijs € 109,95 (maar op het internet vonden we straatprijzen van € 93,99)
1
2
3
4
5
Vorig artikelComplete RAID-oplossing
Volgend artikelApple ontwerpt nieuwe behuizing voor MacBooks

3 REACTIES

  1. Jeroen, ik denk dat je de review niet goed of niet volledig hebt gelezen. Niet alleen met de iPod, maar ook met de mp3-spelers van Creative wordt een vergelijking gemaakt, waarbij de speler van Philips op allerlei vlakken slechter presteert. We kunnen het niet anders opschrijven dan dat we het vaststellen.

  2. Ik vind deze review erg slecht geschreven. Men gaat ervan uit dat de iPod het beste is, en alles wat geen ipod is is zowiezo slechter?

Reacties zijn gesloten.