Eenvoudig camerabewaking opzetten

0
168

dat abonnement inbegrepen in de aankoop van het pakket. Je kan tot negen camera’s aansluiten. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende modellen: binnen- of buitencamera’s, camera’s die je van op afstand kunt bedienen, infraroodcamera’s, enz. Fifthplay geeft op dat je deze plug & play toepassing binnen 10 minuten kan installeren. Nu, tien minuten is wel kort, maar op twintig minuten zou het wel moeten lukken (in ideale omstandigheden).

Personen volgen
Optioneel is een zogenaamde paniekknop beschikbaar. Hiermee kunnen kinderen of ouderen in geval van nood, meteen een waarschuwingsignaal uitsturen. Deze paniekknop kunnen ze eender waar in huis leggen. Ook hiervoor krijgt de contactpersoon die je hebt opgegeven in de instellingen een e-mail of smsje.

In de doos
In de doos tref je naast een gateway, een wifi-stick en een ip-camera ook netadapters, twee ethernetkabels en installatieposters aan. Om het inbegrepen jaarabonnement voor de home monitor te kunnen gebruiken, moet je de code op de meegeleverde voucher activeren.

Installatie
Voordat je aan de slag gaat met het installeren van de hardware moet je jezelf registreren op de website my.fifthplay.com. Hier moet je je aanmelden als nieuwe gebruiker en allerlei gegevens over jezelf en de gateway opgeven.


Eerst moet je een registratie doorlopen!

Vervolgens moet je de gateway zelf installeren. Je kan het toestel installeren, zelfs al heb je geen router of switch. In dat geval plug je de kabel die van de modem komt in de wan-aansluiting van de gateway

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelToshiba Satellite L300D-10A review
Volgend artikelSamsung brengt notebook op de markt