Analoge video digitaliseren zonder tussenkomst pc

1
80

omzetten van alle soorten analoge video, afkomstig van een videorecorder, of een camcorder of zelfs een tv of gameconsole, zolang die maar een analoge uitgang heeft.

Hoe sluit je het aan?
Pinnacle Video Transfer is een klein, plat, zwart doosje met aan de ene kant analoge videoingangen (S-Video, Composiet video en L/R audio) en aan de andere kant mini-USB-A en normale USB-B 2.0-aansluitingen. Er is dus geen ingebouwde opslag: de analoge video wordt direct digitaal weggeschreven op een aangesloten USB-opslagapparaat. Dat kan een USB-geheugenstick zijn, of een USB-harde schijf. Je kunt ook direct een Apple iPod of een Sony PSP aansluiten als opnameapparaat.

Pinnacle PVT aansluitingen

Audio- en videoaansluitingen

Hoe werkt het?
Bovenop het apparaatje zit een grote ring met in het midden het veelkleurige logo van Pinnacle. De ring heeft twee drukgebieden: ‘Mode’ en ‘Rec’. Bovendien zitten er aan beide randen (dus aan de kant waar je alle apparatuur aansluit) veelkleurige status-leds.
Je schakelt Pinnacle Video Transfer in door kort op de ‘Mode’-knop te drukken. Alle leds lichten nu kort

1
2
3
4
5
Vorig artikelDood aan alle bloggers!
Volgend artikelEDPnet en Dommel schaffen Belgische datalimieten gedeeltelijk af
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.