MS Office-documenten beheren en delen via Internet

0
49

Ook scholieren en studenten kunnen hun voordeel doen met Office Live Workspace. Het is heel handig om groepswerken mee te maken, een tijdschema op te stellen en ga zo maar door. Je hoeft bovendien minder heen en weer te e-mailen om alles te regelen. Natuurlijk is het niet alleen handig voor je werk of studie, maar ook voor gebruik in je privéleven. Denk aan het voorbereiden van een feestje, budgetten opstellen, een reis voorbereiden, … Vanaf nu kan het allemaal online.

Prijs
Al dit leuks is voor je beschikbaar aan € 0. Het enige dat je in de uiteindelijke versie erbij zal moeten nemen zijn advertenties. Momenteel draaien er echter nog geen advertenties op de site. Sommige additionele mogelijkheden zullen ook betalend zijn.

Toegelaten bestanden
Je kan heel veel bestandstypes uploaden: Office-bestanden, afbeeldingen en pdf’s zijn geen probleem. Bestanden die risico’s met zich meebrengen voor de beveiliging zoals .exe zijn niet toegelaten. Een workspace heeft een capaciteit van 500 MB. Een enkel bestand kan maximaal 25 MB groot zijn.

Office Live Small Business
Office Live Small Business heeft dezelfde mogelijkheden als Office Live Workspace plus enkele extra’s die voor bedrijven interessant kunnen zijn. Denk aan een professionele website, een domeinnaam, bedrijfs e-mail en online tools voor het beheer van projecten en klanten. Die versie is echter voorlopig nog niet bij ons verkrijgbaar. Microsoft denkt dat dit pas het geval zal zijn in 2009.

1
2
3
4
5
Vorig artikelSecret is nieuw mobieltje in LG Black Label Series
Volgend artikelNetwerk-bewakingscamera in stevige behuizing