Originele StarCraft nog steeds populair

0
61

raiders nemen ze het op tegen het Overmind op Aiur. Zeratul pleegt uiteindelijk zelfmoord als opoffering voor de grootsheid van zijn volk, door zijn energie te kanaliseren naar zijn schip, de Gantrithor, en het in het Overmind laten vliegen, met als bedoeling het Overmind voor altijd te vernietigen, met zichzelf erbij.

StarCraft Multiplayer modusMultiplayer modus
Als je graag online wilt spelen met vrienden, of over een lokaal netwerk, kun je altijd kiezen voor de multiplayer  modus. Hierin heb je nog verschillende mogelijkheden.
Via ‘Battle.net’ heb je de mogelijkheid om online te spelen over verschillende gateways(U.S. West, U.S. East, Asia en Europe). Elke gateway heeft een eigen tijdzone en verschillende nationaliteiten huizen er.
Via ‘Local Area Network’ heb je ook nog twee mogelijkheden, namelijk IPX en UDP, deze zijn beide beschikbaar als je in een lokaal netwerk tegen elkaar wilt spelen, zonder naar het internet te hoeven gaan. Dan heb je ook de ‘Modem’ optie, die je kunt kiezen. En als laatste heb je nog de optie voor ‘Direct Cable Connection’, waarmee het aantal spelers gelimiteerd is tot het aantal PC’s met dewelke je rechtstreeks verbonden bent.
Battle.net is natuurlijk de interessantste optie. Als je die optie kiest, moet je wel opletten. Waarschijnlijk heb je nog niet de laatste updates voor Starcraft om online te kunnen gaan via Battle.net, dus zal je deze eerst nog moeten downloaden. Eens dat de updates gedownload zijn, vraagt hij om Starcraft opnieuw op te starten en klik je op "Ok", waarna hij Starcraft opnieuw gaat booten. Als we nu terug opnieuw via Multiplayer naar Battle.net gaan krijgen we een duidelijk scherm met verschillende mogelijkheden zoals ‘New Account’, ‘Change Password’, ‘Recover Password’ en ‘Change Email’.

Nieuwe account bij Battle.net
Maak maar een nieuwe account aan, accepteer de gebruikersovereenkomst en vul je e-mailadres in. Nadat je dit hebt gedaan, ben je ingelogd en is het scherm opgedeeld in drie delen: links, midden en rechts.

StarCraft Battlen.net

In het linkse gedeelte zie je zes knoppen met verschillende opdrachten

De knop ‘Channels’ geeft een lijst weer van de beschikbare kanalen op de gateway waarop je bent aangemeld. De knop ‘Friends’ geeft je vriendenlijst weer en of dat ze offline/online zijn. De knop ‘Create’

1
2
3
4
5
Vorig artikelBrazilië bant gewelddadige games
Volgend artikelMonochrome printers voor middelgrote tot grote bedrijven