Draadloze speakerphones voorkomen verkeersboetes

1
47

het bestaande exemplaar van je gsm gebruiken of eventueel een bijkomende lader kopen.
De Nokia houdt het ongeveer twintig uur uit tijdens gesprekken en tot tien dagen in ruststand. Deze speakerphone schakelt zichzelf automatisch uit als er vijf minuten lang geen verbinding is geweest met de gsm. De Parrot houdt het slechts tien uur uit tijdens gesprekken en ongeveer een week in ruststand. Hij schakelt zich na tien minuten automatisch uit wanneer er geen Bluetooth-verbinding meer is.

Parrot Hands-free Speakerphone MINIKIT
Parrot Hands-free Speakerphone MINIKIT (foto Stef Vanschoubroek)

Conclusie
De geluidskwaliteit van de Nokia HF-300 is iets beter dan die van de Parrot MINIKIT. Ook heeft de Nokia-speakerphone een grotere autonomie. Heb je een minder geavanceerde of wat oudere gsm dan verdient de speakerphone van Parrot toch de voorkeur omwille van zijn geavanceerde mogelijkheden. Heb je een geavanceerde smartphone met ingebouwde stemherkenning voor het bellen van contacten, dan is de Nokia HF-300 wellicht de betere keuze, omdat je bij de Parrot al jouw contacten één voor één moet overdragen om de ingebouwde stemherkenning te kunnen gebruiken.
Adviesprijs

– Nokia Speakerphone HF-300: € 90
– Parrot Hands-free Speakerphone MINIKIT: € 79
1
2
3
4
Vorig artikelEenvoudige manier om draadloos iPod-muziek in huis te ‘streamen’
Volgend artikelPopulaire VRT-serie krijgt tweede game
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Rechtzetting:
    Met de Parrot is het ook mogelijk om de spraakherkenning van de GSM te gebruiken. Ik heb deze een tijdje gebruikt met een HTP P4350. Ik kon, zonder de Parrot te moeten configureren, de stemlabels gebruiken die op de HTC gedefiniëerd waren.
    Ik was zeer tevreden van de werking van de Parrot, zeker gezien het feit dat ik het toestel voor nog geen 60€ (excl BTW) heb aangekocht en er, zoals vermeld, 2 laders meegeleverd worden (eentje voor de auto en eentje voor thuis). De lader van de auto kon ik ook nog eens gebruiken om mijn HTC van stroom te voorzien.
     

Reacties zijn gesloten.