Film, foto’s en muziek op verplaatsing

0
69

wel iets luider dan van de Philips. Beide spelers hebben echter twee 3,5 mm-aansluitingen voor oortjes of koptelefoons. Dat is handig om met z’n tweeën naar muziek te luisteren.
De audiokwaliteit van allebei is aanvaardbaar via de kleine stereoluidsprekers en goed via de koptelefoonaansluiting.

LG DP271 bedieningstoetsen

LG DP271 bedieningstoetsen

Videokwaliteit
De videokwaliteit is erg vergelijkbaar. Stel geen al te hoge verwachtingen, want de resolutie van de schermen is laag. Ook de helderheid is beperkt: er mag niet te veel omgevingslicht zijn voor een aanvaardbaar resultaat. De lage resolutie van de schermen wreekt zich vooral wanneer er ondertitels of teksten worden weergegeven: die zien er kartelig uit. Doordat het scherm van de Philips PET835 groter is, zijn de pixels meer zichtbaar. Het kleinere scherm van de LG DP271 geeft een scherper beeld, maar het beeld is natuurlijk wel kleiner.
Met z’n tweeën naar een film kijken is mogelijk als je heel dicht bij elkaar gaat zitten. De kijkhoek van de schermen is echter niet erg groot, zodat dit niet echt comfortabel werkt, zeker niet in een auto met

1
2
3
4
5
Vorig artikelGoedkoper en sneller internet in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Louvain-la-Neuve
Volgend artikelKatholieke Hogeschool Kempen neemt uitdaging Intel aan
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.