Notebookontwerp voor optimale mobiliteit

0
56

Moderne technologie
Met de Fujitsu Siemens LIFEBOOK P7230 is het mogelijk om overal verbonden te zijn met het internet. Dit kan naar keuze via Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g draadloos netwerk of HSPDA-module (3G UMTS verbinding via gsm). Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) is eveneens van de partij voor het aansluiten van allerlei randapparatuur of gegevensuitwisseling over korte afstanden. Dankzij de ingebouwde schoksensor wordt de harde schijf tijdelijk even uitgeschakeld bij te veel schokken. Er past ook een tweede batterij in deze subnotebook, maar dan moet wel het modulaire dvd-station worden verwijderd.

De verschillende aansluitmogelijkheden van de LIFEBOOK P7230
De verschillende aansluitmogelijkheden van de LIFEBOOK P7230

Prestaties
De Fujitsu Siemens LIFEBOOK P7230 is een subnotebook voor de zakelijke reiziger onder ons. We moeten dus geen grafische wonderen verwachten. De resultaten van onze grafische testen zijn iets minder dan de eerder geteste ASUS W7F, wat vrij normaal is voor deze supercompacte subnotebook.

De LIFEBOOK P7230 is echt een subnotebook voor de zakelijke reiziger
De LIFEBOOK P7230 is echt een subnotebook voor de zakelijke reiziger

Jammer genoeg was de Bapco SYSMark nog niet aangepast aan Windows Vista waardoor we deze benchmark niet op deze notebook konden loslaten. Met een Windows Experience Index (WEI) score van 2.0 is deze notebook in elk

1
2
3
Vorig artikelSony notebooks met Formule 1 technologie
Volgend artikelHou je koetswerk deukvrij