Is platter beter?

2
89

Bediening
De bediening van beide gsm’s lijkt sterk op elkaar. Het menu toont duidelijke pictogrammen met een verklarende tekst die permanent zichtbaar is. Navigeren gebeurt met behulp van een cursortoets onder het scherm die in vier richtingen beweegt en in het midden een bevestigingsknop heeft. Links en rechts daarvan bevinden zich variabele menutoetsen, waarvan de functie wijzigt naargelang het menu.

Samsung SGH-D900 bedieningstoetsen

Samsung SGH-D900 bedieningstoetsen

De bediening van de Sony Ericsson steekt wat ons betreft iets logischer in elkaar dan die van de Samsung. Bij Samsung moet de gebruiker soms iets te veel toetsen indrukken om een functie uit te voeren. Beide gsm’s hebben een extra knop om de digitale camera snel in te schakelen, maar de W880i heeft daarenboven nog een extra knop waarmee de gebruiker direct overschakelt naar de ingebouwde digitale muziekspeler.

Sony Ericsson W880i bedieningstoetsen

Sony Ericsson W880i bedieningstoetsen

Beide gsm’s ondersteunen draadloze Bluetooth stereo-oortjes volgens het A2DP-protocol, waarmee zowel gesprekken kunnen worden gevoerd als in stereo naar muziek kan worden geluisterd. Als er echter een gesprek binnenkomt tijdens het luisteren naar muziek zal de Samsung na het afsluiten daarvan vragen of hij de muziekweergave moet voortzetten. De Sony Ericsson schakelt daarentegen direct opnieuw over naar de muziekweergave. Het zijn allemaal kleinigheden, maar ze maken het werken met de W880i toch eenvoudiger dan met de SGH-D900.

1
2
3
4
5
Vorig artikelMonochrome laserprinter voor middelgrote en grote kantoren
Volgend artikelDraadloos printen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. ik had een vraag, ik heb een samsung d900i en ik wil er graag programma’s voor downloaden en installeren , heeft iemand een idee hoe je dat moet doen?   bedankt! stephan

  2. Ben zelf eigenaar geweest van een Samsung D900. Kocht het toestel in september 2006 nog aan 450€. Omdat er geen draagtasje voor bestond, gebruikte ik het toestel zonder voor mijn werk in Afrika. Precies 2,5 maanden! Dan gaf het de geest. Verdikt: vochtschade en geen garantie. Dit heb ik nooit meegemaakt met mijn Nokia toestellen, een 6310 en 7610 die beiden jaren in Afrika functioneerden zonder problemen. Het enige verschil is dat de Samsung in het borstzakje van mijn hemd zat. Als toestel vond ik het schitterend, en hou vooral van het slide model, zo ben je zeker dat het toestel af staat, MAAR PLATTER IS DUS NIET BETER!!!!

Reacties zijn gesloten.