FM-transmitters voor de Apple iPod

0
121

Een nadeel is dat niet alle autoladers even stevig vastzitten in het dashboard of een even grote diameter hebben. Mocht de iTube-201 niet stevig genoeg vastzitten in de autolader dan kan je een meegeleverd rubberen tussenstukje gebruiken om de hechting te verbeteren. We raden je toch aan een en ander eerst uit te proberen. Ook lijkt het ons opletten geblazen op zeer oneffen wegen (kasseien bijvoorbeeld), want als de zwanenhals omvalt dan zou de iPod wel eens beschadigd kunnen raken. Dat lijkt ons vooral een potentieel probleem bij de zwaardere iPod’s 60 en 80 GB, minder bij de 30 GB en de nano.


Kensington RDS FM Transmitter & Car Charger for iPod

 

Het zendergedeelte van de Kensington RDS FM Transmitter is geïntegreerd met de 12V stroomaansluiting. De dock-connector zit op het uiteinde van een meterlange kabel; het is de bedoeling dat je de aangesloten iPod ergens neerlegt op een zetel of op de wagenconsole. Deze FM-transmitter heeft geen eigen lcd-scherm, maar werkt volledig via het scherm van de aangesloten iPod. Daarop wordt bijvoorbeeld de gekozen frequente getoond.

1
2
3
4
Vorig artikelEen HD-ready designtelevisie
Volgend artikelCompacte headsets
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.