Een draadloze afstandsbediening voor iTunes

0
25

Een laatste puntje van kritiek is de keuze van de knoppen. Het volume regel je met de drukknoppen Omhoog en Omlaag vooraan, in het menu moet je scrollen met het kartelwieltje opzij. Intuïtief zit je steevast verkeerd: je wilt het volume aanpassen met het kartelwiel en in het menu scrollen met de drukknoppen. Goed, we nemen aan dat dat op de duur wel zal wennen.

De Tunes Explorer van Hercules

Conclusie
De Hercules Tunes Explorer richt zich tot gebruikers van iTunes die een afstandsbediening voor deze toepassing wensen. Het zendbereik is evenwel vrij beperkt, in de praktijk zelfs beperkt tot dezelfde kamer. Wij denken dan bijvoorbeeld aan kotstudenten die muziek beluisteren op hun pc en vanuit hun luie zetel iTunes willen besturen. De doelgroep is dan ook eerder beperkt. Wij vonden in de winkel de Tunes Explorer met een prijskaartje van 44,90 euro, en voor deze democratische prijs is het een leuke aanvulling. De genoteerde minpunten moet je er dan maar bijnemen.
Adviesprijs
€ 44,90
Systeemvereisten
Athlon/PIII G4/Intel Core 500 MHz of hoger; USB 2.0 of USB 1.1 poort; 256 MB RAM; MS Windows XP of Mac OS 10.3.X; geluidskaart
1
2
3
4
Vorig artikelDraadloze muziekstreamer voor iPod
Volgend artikelVier nieuwe LCD-monitoren van LG zijn klaar voor Vista
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.