Breedbeeld digitale video- en audiospeler voor onderweg

0
39

De weerkaatsing valt erg mee, dankzij een speciale coating die de zwartweergave bij video nog verbetert. De Zen Vision:W onthoudt waar je een video eventueel stopt als je hem bekijkt en zal daarna voorstellen om de video van die plaats verder te spelen. Voor muziek kun je manueel tot tien ‘bookmarks’ instellen. De audiokwaliteit is zondermeer goed. Je kunt die nog aan je eigen smaak aanpassen met behulp van acht verschillende equalizer-instellingen.

 

ZEN Vision:W bedieningsknoppen
Bedieningsknoppen naast het scherm

Bediening

Het menu van de Vision:W is zeer gebruiksvriendelijk en spreekt ook Nederlands. Je bedient het met de vierweg-cursorknop naast het scherm. Bijkomende toetsen zijn een terugkeerknop om naar een vorig niveau in het menu te gaan en een menuknop om het beginmenu of het contextmenu op te roepen. Op de voorkant zitten ook aparte pauze- en verspring-knoppen. De knoppen zijn niet erg groot, wat voor mensen met dikke vingers wel eens lastig kan zijn.

1
2
3
4
Vorig artikelDe kip met de gouden eieren
Volgend artikelVeldslagen voeren in de middeleeuwen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.