Veel fotobewerkingsmogelijkheden in de camera

1
40

Volle zon
Door de metalen behuizing voelt het toestel erg solide aan. Persoonlijk vind ik dat het LCD-scherm uitmuntend presteert in zonlicht. Ik heb nog nooit zo’n goed beeld in volle zon gezien. Helaas reageert het scherm soms wel een beetje traag. Het beeld staat dan even stil en herpakt zich dan ietsjes later. De knoppen zitten op de juiste plaats en voelen degelijk aan. Standaard zit er een polsbandje aan het toestel, altijd handig. Ook waard om te vermelden: het lensje schuift razendsnel in en uit het toestel, wat heel praktisch als je haast hebt.

HP_PSR967_achter.jpg
het 3-inch grote LCD-scherm

De camera komt met een dockingstation dat zowel USB connectiviteit heeft als stroom. Het laadt dus tegelijkertijd de accu op. Het vervelende is eigenlijk dat je niet direct een USB kabel in de camera kan steken omdat HP gekozen heeft voor een afwijkende stekker. Hierdoor ben je verplicht het dock mee te nemen.

hpPSR967_docked.jpg
HP Photosmart R967 in het docking station

1
2
3
4
Vorig artikelWeerbestendige camera’s
Volgend artikelBreedbeeld LCD-scherm voor multimedia

1 REACTIE

  1. Ik gebruik zijn broertje de Hewlett Packard R927 met 8 megapixels en grotendeels dezelfde mogelijkheden. Besluit : schitterende camera en supergebruiksvriendelijk.

Reacties zijn gesloten.