Gewelddadige Gangster Game

1
52

Homies
De verschillende missies die je moet uitvoeren, zijn leuk bedacht en origineel. Zo moet je bijvoorbeeld een aantal hoeren redden uit de handen van een slechte pooier, dure auto’s stelen, verzekeringsfraude plegen, de paparazzi ontwijken en een drugsdealer beschermen tijdens zijn dealronde. Telkens wanneer je een missie hebt volbracht, ontvang je ca$h en respect. Het is ook mogelijk om dezelfde missie nog een keer te doen, maar nu een level hoger, inclusief hogere beloning. Naarmate je meer missies volbrengt, vordert de verhaallijn en komen nieuwe missies in het vizier. Het uiteindelijke grotere doel achter deze missies is om één voor één de rivaliserende bendes uit te roeien. Zo is er een missie waarbij je het hoofdkwartier van een andere bende onder handen moet nemen. Eenmaal gelukt, verandert hun territorium van kleur en stijg je in de rangorde bij de Saints.

Saints_Hoofdkwartier.jpg
Saints hoofdkwartier

Een aantal missies zijn makkelijker te halen wanneer je een homie (bendelid) naast je hebt. Deze schiet op ander gespuis en vangt zelfs de kogels voor je op. Is je homie dood, dan kun je hem met een sterk drankje binnen 30 seconden weer op de voet krijgen. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar kan flink moeilijk zijn met kogels die je om de oren vliegen. In het begin van Saints Row kun je maar één homie aan je zijde hebben. Naarmate je meer respect krijgt, zijn meer homies bereid om met je mee te doen. Het is dan ook erg leuk om in een auto vol met homies een vijandelijk gebied binnen te rijden.

SainstDriveby.jpg
Drive-by

1
2
3
4
5
Vorig artikelComponeer je eigen wereldhits
Volgend artikelUitbreiding navigatieproductlijn

1 REACTIE

  1. \”….Saints Row is niet origineel, maar wel heel leuk…..maar door al het geweld een regelrechte afrader voor de pacifisten onder ons….\”

    Waar zou het toenemend geweld in de samenleving toch door worden veroorzaakt?
    Neuh…, vast niet door dit soort spellen…

    Ik vind het verontrustend dat het spelen van geweldsgames kennelijk als heel normaal wordt gezien. Volgens mij stompt men af, maar misschien hen ik wel te veel levenservaring (ik ben 47) om hierover te kunnen oordelen.

Reacties zijn gesloten.