Gewelddadige Gangster Game

1
52

Stadsleven
De stad waar Saints Row zich afspeelt, is gigantisch. Compleet met dynamisch verkeer, voetgangers, dieren en bomen. Je merkt dat de stad echt leeft, wat de spelervaring er alleen maar beter op maakt. Stilwater bestaat uit een aantal districten. Elk district is het terrein van een bende en heeft dus op de kaart een eigen kleur. De stad is zo groot dat het rondrijden erin alleen al een leuke bezigheid is. Omdat navigeren lastig kan zijn in de immense stad, is het mogelijk om gebruik te maken van een navigatieapparaatje, een soort TomTom. Op de kaart kies je een bestemming uit en je weet vervolgens precies welke bocht je waar moet nemen. Op dezelfde kaart kun je ook zien waar iets te beleven valt. Winkels, missies, (vijandelijke) bende-huizen, opslagplaatsen of alles tegelijkertijd op de kaart.

SainstGezelligwinkelen.jpg
Gezellig winkelen

In het begin van het spel ben je onbekend met de stad en is de stad ook onbekend met jou. Het is dus cruciaal om zo snel mogelijk de weg in de stad te vinden en anderen respect voor jou te laten krijgen. Het is niet nodig om eerst de stad meter voor meter uit te kammen, dan zou je een dag bezig zijn. Door op de kaart een aantal missies te kiezen en deze uit te voeren, raak je al snel gewend aan het verkeer, de regels, de straten en eventuele sluipweggetjes.

SaintsMijnnieuweauto.jpg
Mijn nieuwe auto

1
2
3
4
5
Vorig artikelComponeer je eigen wereldhits
Volgend artikelUitbreiding navigatieproductlijn

1 REACTIE

  1. \”….Saints Row is niet origineel, maar wel heel leuk…..maar door al het geweld een regelrechte afrader voor de pacifisten onder ons….\”

    Waar zou het toenemend geweld in de samenleving toch door worden veroorzaakt?
    Neuh…, vast niet door dit soort spellen…

    Ik vind het verontrustend dat het spelen van geweldsgames kennelijk als heel normaal wordt gezien. Volgens mij stompt men af, maar misschien hen ik wel te veel levenservaring (ik ben 47) om hierover te kunnen oordelen.

Reacties zijn gesloten.