Kleine flashgeheugen mediaspeler

7
55

Magic Movie Video Toolbox installeert dan weer heel normaal. Voor muziekbestanden vind je niets: die kan je simpelweg kopiëren naar het spelertje met Windows Verkenner of met Windows Media Player. De Vibe 360 ondersteunt MP3, WMA en WAV bestanden. DRM (Digital Rights Management) wordt eveneens ondersteund.


Tiptoetsen in kruisvorm: eenvoudig en efficiënt

De bediening
Het hoofdmenu is grafisch: Muziek, Foto, Clips, Berichten, Browser en Instellingen. De verdere menu’s zijn dan de gewone lijsten. De opbouw van het menu is oersimpel, duidelijk, overzichtelijk. Het navigeren verloopt voorbeeldig, de tiptoetsen werken precies zoals het hoort. Hier dus geen wrijven, strelen of vegen over touchpads maar gewoon je vinger op de toets zetten.
Hoewel de handleiding vermeldt dat je muziek in de map Music, foto’s in de map Photo en videoclips in de map Video moet plaatsen, is dat niet echt noodzakelijk – de Vibe 360 speelt of toont alle bestanden, ongeacht waar ze staan. Dat neemt niet weg dat het wel veel overzichtelijker is wanneer alles keurig in de juiste map zit natuurlijk.


Het hoofdmenu is grafisch

1
2
3
4
5
Vorig artikelOpvolger voor de populaire EOS 350D
Volgend artikelDe ultieme gamerkaarten, voor zolang het duurt
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

7 REACTIES

  1. Kan niets meer erop zetten, als ik heb aan doe dan vraagt ie steed om musicmedia verversen .en als ik kijk hoeveel mb ik heb verbruikt dan staat er dat ik helemaal geen mb meer heb.en hij loopt heel vaak vast.ik vind het maar een stom ding,geldverspiling.

  2. Ik heb nu wel een heel groot probleem kan niets meer verwijderen en er op zetten!?!? Ik kan hem zelfs niet meer FORMATEREN!!

  3. Het beeld is bij mij perfect ook al zet je de kwaliteit op zn laagst;)

    Ik heb alleen nog een probleempje met het geluid,, dat krijg ik er nog niet bij,, ik zal je informeren als ik dat ook voor mekaar heb:p

  4. Bedankt, Denis ik ga dat een volgende keer zeker eens uitproberen. Maar ik blijf het stom vinden dat ze er zelf een programma bijleveren dat maar half werkt. Hoe is overigens het resultaat met QuickTime Pro? Zijn bvb. onderschriften nog leesbaar?

  5. Je bent QuickTime pro nodig zodat je filmpes kunt exporteren(converteren).Exporteer (converteer) het dan als een QuickTime film met de volgende instellingen –>

    Compression: Motion jpeg A
    Depth: Color
    Quality: Medium
    Frame Rate: 8
    Field Count: 1
    With 320 Height 240

    De filmpjes gaan zo sloom omdat de Frame Rate te hoog staat bij dat andere programma.

    Het bestand is zo groot vanwege de kwaliteit die op z\’n hoogst staat ( en natuurlijk het soort bestand zoals, mpeg, avi enz.) en dat is totaal niet nodig je merkt geen verschil als je de kwaliteit lager zet zodat het bestand maar ca. 60 MB word.

    Er zijn mensen die beweren dat je filmpjes met andere programma\’s fatsoenlijk kunt converteren voor de Vibe 360 maar ik heb het met QuickTime Pro gedaan!! :p

    Ik ben er lang mee bezig geweest om er filmpjes op te krijgen en dit was mijn redding!!

    Hopenlijk hebben jullie hier iets aan, groetjes Dennis.

Reacties zijn gesloten.